1. Q. Important deadlines of the conference ?
Ans: You can check the deadlines in the Home page & Registration Page.
Deadline Page link: Click Here

2. Q. What is the program of the conference ?
Ans: Download the Scientific Agenda from scientific information, you can view the program of the conference.
Scientific Agenda link: Click Here

3. Q. Can you sponsor our travel and accommodation?
Ans: As it is a non-funded event with no sponsors, we are unable to take care of the participant’s travel and accommodation.

4. Q. Can you provide me the invitation letter?
Ans: Yes, an official invitation letter in the conference letterhead will be issued once your registration process is successfully completed.

5. Q.what will be the visa process/fee to enter the host country?
Ans: Participants are requested to take care of the visa process on their own.

6. Q.Can I bring another person to the conference to accompany me?
Ans: Yes, on paying the accompanying person fee, they can join the conference.

7. Q.Can you provide a certificate for the accompanying person?
Ans: No, the certificate won't be provided to the accompanying person unless he is a co-author.

8. Q Can you provide me the invitation letter?
Ans: Yes, an official invitation letter in the conference letterhead will be issued once your registration process is successfully completed.

Conference Registration